TusenTak – Din spesialist på tak

TusenTak er spesialister på tak, og har etablert seg som en seriøs aktør med gode referanser. Vårt rykte er vår merkevare, og vårt hovedmål er at du som kunde skal være fornøyd med både resultatet og prosessen dit. Filosofien rundt prosessen er å skape gode relasjoner til våre kunder gjennom god dialog og oppfølging, og ikke minst gjennom godt utførte jobber til rett pris og rett tid.

Vi ønsker å fremstå som en seriøs og ordentlig aktør, og utfører derfor vårt arbeid med nøyaktighet og stolthet. Flere av våre håndverkere har lang erfaring hvor de har vært i byggfaget i over 25 år. Vi er også et byggefirma med sentralgodkjenning for ansvarsrett. Vi har fagbrev og mesterbrev både som taktekker og tømrer, og kompetanse innen montering av radonsperre. I tillegg er det flere av våre ansatte som har mesterbevis innen taktekking, noe som viser til høy kompetanse innen fagområdet. Med over 25 års erfaring innen bransjen, er du som kunde garantert et resultat av høy kvalitet.

TusenTak er en del av Bergen Gruppen som ble etablert i 2015. Bergen Gruppen er en totalentreprenør som leverer alle håndverkstjenester under ett og samme tak, og det var slik TusenTak ble til. Siden oppstart har vi opplevd en sterk utvikling og vekst, og som i dag har gjort oss til en veletablert aktør i bransjen.

TusenTak er opptatt av å bidra i utviklingen og ivareta framtidens fagfolk. Vi er en godkjent lærebedrift, og ser stor verdi i å rekruttere og videreutvikle unge dyktige medarbeidere som ønsker å ta veien inn i byggfaget. Vi sørger for god opplæring og deling av våre ansattes høye kompetanse og lange erfaring.

Hvorfor velge oss?

TusenTak er spesialist på tak og har etablert seg som en seriøs aktør med gode referanser. Våre håndverkere har god kunnskap og lang erfaring innen taktekking. Flere av våre ansatte har mesterbevis, noe som viser til høy kompetanse som gir våre kunder trygghet og sikkerhet. Med over 25 års erfaring innen tak, er du som kunde garantert et resultat av høy kvalitet. Vi ønsker å fremstå som en seriøs og ordentlig aktør, og utfører vårt arbeid med nøyaktighet og stolthet. Vårt hovedfokus er å ivareta deg som kunde og gi deg den sikkerheten du trenger. Vi tar vare på alle papirer og holder forsikringer i orden slik at du som kunde skal være trygg på at prosjektet blir fullført i henhold til forskrifter, og at sluttresultatet er av topp kvalitet.

  • Over 25 års erfaring i taktekkerbransjen.
  • Spesialister og mesterbevis på taktekking.
  • Reparasjon og rehabilitering av tak.
  • Utskiftning av komplett tak.
  • Sterk kunnskap og kompetanse som gir høy kvalitet.
  • Tar vare på alle papirer og forsikringen med henhold til forskrifter og leveranse.