Referanser

Veldig fornøyd med utført jobb. Under befaring fikk jeg godt inntrykk av daglig leder, fremsto som seriøs. Lyttet til mine ønsker og kom med sine råd for gjennomføring. Var åpen på at de benyttet både norske og utenlandske arbeidere. Solid inntrykk ifht. papirer og lovverk. Gjennomførte jobben raskt og greit. Satt inn mange personer i de fasene der dette var noe poeng, og det var progresjon under hele perioden. Ryddig under- og etter arbeid.

Thor Ødegaard fra Sollien

Arbeidet skjedde som avtalt, både i forhold til tidspunkter, varighet og pris. God kommunikasjon om arbeidet fortløpende. Jeg vil benytte samme firma på nytt.

Arvid Hellum Johan fra Berentsensvei

Startet på jobben som avtalt, og utførte den effektivt med gode tilbakemeldinger underveis. Ryddet opp etter seg daglig! Kan absolutt anbefales.

Ola Kristian Midtrød fra Kvernhusveien

Vi er veldig fornøyd med dette firmaet. Punktlige flinke og ryddige. Jobben ble gjort ferdig til stor tilfredstillelse for oss. De skiftet også kledning på en vegg som ikke var avtalt på forhånd.dette gikk veldig fort :) vi kunne også male hele huset siden stelling på hele huset ble satt opp. Taket ble helt supert med ny pipe og greier. Vi anbefaler disse folkene på det varmeste og kommer nok til å bruke de igjen..

Kari Utne fra Ellerhusensvei

Tilfredsstillende kvalitet, utført av flinke fagfolk og uten forsinkelser. Ryddig gjennomføring av spesifisert og oversiktlig arbeidsplan. Lett tilgjengelige folk som ved behov, stiller opp med råd og anbefalinger. Et seriøst firma som anbefales sterkt.

Emad Al-Khafaji fra Vardhaugen

Fikk skiftet sutak, lekter, takstein, beslag, takrenner og nedløp samt ny kistebunn mm. God på dialog før inngåelse av avtale samt ila jobben. Flinke folk. Arbeidet utført i henhold til spesifikasjoner og til avtalt pris. Dyktige på å finne løsninger på uforutsette situasjoner som oppstår under arbeidet. Anbefales!

Trond O. Berge fra Sandslimarka

Vel utført arbeid og grundig vurdering av problemet på forhånd. Ryddig og grei å ha med å gjøre, kan anbefales.

Hendrik Fasmer fra Sørehavneveien