Skifte tak og takpapp: Ekstremt fornøyd med gjennomføring av denne jobben. Sjelden hatt en like god opplevelse med håndverkere. Beste prisen, gjennomført 100% etter avtale med kvalitet i alle ledd. God og tilstrekkelig kommunikasjon underveis, effektiv gjennomføring. Også god på detaljer og småting som dukket opp underveis. Ikke behov for å purre på noe underveis eller i forkant.
Ole Jacob Taraldset
Ekstremt fornøyd med gjennomføring av denne jobben. Sjelden hatt en like god opplevelse med håndverkere. Beste prisen, gjennomført 100% etter avtale med kvalitet i alle ledd. God og tilstrekkelig kommunikasjon underveis, effektiv gjennomføring. Også god på detaljer og småting som dukket opp underveis. Ikke behov for å purre på noe underveis eller i forkant.
Ole Jacob Taraldset
Veldig fornøyd med utført jobb. Under befaring fikk jeg godt inntrykk av daglig leder, fremsto som seriøs. Lyttet til mine ønsker og kom med sine råd for gjennomføring. Var åpen på at de benyttet både norske og utenlandske arbeidere. Solid inntrykk ifht. papirer og lovverk. Gjennomførte jobben raskt og greit. Satt inn mange personer i de fasene der dette var noe poeng, og det var progresjon under hele perioden. Ryddig under- og etter arbeid.
Thor Ødegaard Sollien
Vi er veldig fornøyd med dette firmaet. Punktlige flinke og ryddige. Jobben ble gjort ferdig til stor tilfredstillelse for oss. De skiftet også kledning på en vegg som ikke var avtalt på forhånd.dette gikk veldig fort 🙂 vi kunne også male hele huset siden stelling på hele huset ble satt opp. Taket ble helt supert med ny pipe og greier. Vi anbefaler disse folkene på det varmeste og kommer nok til å bruke de igjen.
Kari Utne Ellerhusensvei
Fikk skiftet sutak, lekter, takstein, beslag, takrenner og nedløp samt ny kistebunn mm. God på dialog før inngåelse av avtale samt ila jobben. Flinke folk. Arbeidet utført i henhold til spesifikasjoner og til avtalt pris. Dyktige på å finne løsninger på uforutsette situasjoner som oppstår under arbeidet. Anbefales!
Trond O. Berge Sandslimarka
Tilfredsstillende kvalitet, utført av flinke fagfolk og uten forsinkelser. Ryddig gjennomføring av spesifisert og oversiktlig arbeidsplan. Lett tilgjengelige folk som ved behov, stiller opp med råd og anbefalinger. Et seriøst firma som anbefales sterkt.
Emad Al-Khafaji Vardhaugen
Startet på jobben som avtalt, og utførte den effektivt med gode tilbakemeldinger underveis. Ryddet opp etter seg daglig! Kan absolutt anbefales.
Ola Kristian Midtrød Kvernhusveien
Arbeidet skjedde som avtalt, både i forhold til tidspunkter, varighet og pris. God kommunikasjon om arbeidet fortløpende. Jeg vil benytte samme firma på nytt.
Arvid Hellum Johan Berentsensvei
Vel utført arbeid og grundig vurdering av problemet på forhånd. Ryddig og grei å ha med å gjøre, kan anbefales.
Hendrik Fasmer Sørehavneveien
Raskt utført, god kvalitet og løpende god oppfølging. Fornøyd totalt sett
Jan-Ståle Hatlebakk