TUSENTAK ER SPESIALISTER PÅ TAKTEKKING

Vi tar små og store oppdrag med skifte av komplett tak og reparasjoner av lekkasjer og skader.

Er taket ditt sikret mot mye nedbør?

Bergen får hvert år mellom 2200 og 3000 mm nedbør. Det betyr at hver kvadratmeter tak i Bergen må tåle opp mot TRE TUSEN LITER vann hvert år.

Forskjellige taktyper har varierende levetid. alt fra 20 – 100 år. Det er værhardt på Vestlandet, både vind, snø og regn gir taket ditt grundig inn i løpet av året. Det er bedre å være trygg på at taket er tett, enn å «vente til neste år» med å sjekke. En taklekkasje kan koste hundrevis av tusener, du kan med andre ord spare store summer og timesvis av frustrasjon og fortvilelse ved å være tidlig ute.

Ta gjerne kontakt med oss, så kommer vi ut på gratis befaring. Vi gir deg et uforpliktende pristilbud på nytt tak.

HVORFOR VELGE TUSENTAK

Vi har ansatte med lang erfaring innen taktekking. Flere av våre ansatte har mesterbevis, noe som viser til god kunnskap i fagområdet. Med over 25 års erfaring innen tak, er du garantert et resultat av høy kvalitet. Vi ønsker å fremstå som en seriøs og ordentlig aktør, dette fokuserer vi på under hvert oppdrag vi får. Vi tar vare på alle papirer og holder forsikringer i orden, dette gir deg en sikkerhet på at prosjektet blir utført i henhold til forskrifter og at resultatet er av topp kvalitet.

HVA KAN VI GJØRE FOR DEG?

Vi kan hjelpe deg med både nytt tak og renovering av eldre tak. Hos oss er det du som bestemmer hva du ønsker. Du kan kontakte oss og en av våre erfarne taktekkere vil komme hjem til deg på en gratis befaring. Etterpå legger vi frem pris og forslag til utbedring av tak eller nytt tak.