Din taktekker i Bergen - TusenTak

Er du på utkikk etter taktekker i Bergen? Taket er et av de viktigste fundamentene på din bolig. Taket skal være tett og hovedoppgaven er å isolere og beskytte mot kraftige stormer og uvær som kommer år etter år. Man kan derfor enkelt si at taket er det som skaper en felles og sentral trygghet over ditt hjem. Valg av taktekker er derfor svært viktig, da nøyaktighet og kvalitet er avgjørende for takets funksjon og levetid. TusenTak tar derfor tak på alvor, og våre håndverkere har det som skal til for at du får den tryggheten du behøver med valg av taktekker i Bergen.

Forskjellige taktyper har varierende levetid, alt fra 20-100 år. Det er værhardt på Vestlandet hvor både vind, snø og regn kan tære på taket i løpet av året. Det er derfor bedre å være trygg på at taket er tett, enn å utsette tak-sjekken til neste år. En taklekkasje kan koste hundretusener av kroner, så du vil med andre ord kunne spare store summer og timevis av frustrasjon og fortvilelse ved å være tidlig ute.

Ønsker du å sikre deg at ditt tak er klar for kommende år? TusenTak gir deg gratis befaring og et uforpliktende pristilbud på nytt tak. Vi er her for å gi deg den beste løsningen for ditt tak.

Er taket ditt sikret mot mye nedbør?

Bergen får hvert år mellom 2200 og 3000 mm nedbør. Det betyr at hver kvadratmeter tak i Bergen må tåle opp mot TRE TUSEN LITER vann hvert år.

Forskjellige taktyper har varierende levetid. alt fra 20 – 100 år. Det er værhardt på Vestlandet, både vind, snø og regn gir taket ditt grundig inn i løpet av året. Det er bedre å være trygg på at taket er tett, enn å «vente til neste år» med å sjekke. En taklekkasje kan koste hundrevis av tusener, du kan med andre ord spare store summer og timesvis av frustrasjon og fortvilelse ved å være tidlig ute.

Ta gjerne kontakt med oss, så kommer vi ut på gratis befaring. Vi gir deg et uforpliktende pristilbud på nytt tak.

Hvorfor velge oss som taktekker i Bergen?

TusenTak er spesialister på tak og har etablert seg som en seriøs aktør med gode referanser. I tillegg er TusenTak en del av BergenGruppen som består av dyktige håndtverkere som blant annet rørleggere, tømrere, elektrikere og murere. Dersom du skulle ha behov for rehabilitering av annet enn bare ditt tak kan BergenGruppen hjelpe deg med koordinering, planlegging og utførelse innen flere fagområder Våre håndverkere har god kunnskap og lang erfaring innen taktekking. Flere av våre ansatte har mesterbevis, noe som viser til høy kompetanse og gir våre kunder trygghet og sikkerhet. Med over 25 års erfaring i taktekkerbransjen, er du som kunde garantert et resultat av høy kvalitet. Vi ønsker å fremstå som en seriøs og ordentlig aktør, og utfører derfor vårt arbeid med nøyaktighet og stolthet. Vårt hovedfokus er å ivareta deg som kunde og gi deg den sikkerheten du trenger. Vi tar vare på alle papirer og holder forsikringer i orden slik at du som kunde skal være trygg på at prosjektet blir fullført i henhold til forskrifter, og at sluttresultatet er av topp kvalitet.

  • Over 25 års erfaring i taktekkerbransjen.
  • Taktekker spesialister og mesterbevis på taktekking.
  • Reparasjon og rehabilitering av tak.
  • Utskiftning av komplett tak.
  • Taktekkere med sterk kunnskap og kompetanse som gir høy kvalitet.
  • Tar vare på alle papirer og forsikring i henhold til forskrifter og leveranse.

Nytt tak i Bergen?

Vi kan hjelpe deg med å legge nytt tak, samt reparasjon og rehabilitering av eldre tak. Hos oss er det du som bestemmer hva du ønsker. Kontakt oss for gratis befaring, så sender vi en dyktig taktekker i Bergen som kommer hjem til deg og finner den beste løsningen for ditt tak. Videre vil du få et uforpliktende pristilbud og forslag til utbedring av tak eller nytt tak.

Eksempel på vårt taktekker arbeid i Bergen